Nyhet

Throwback til 90-tallet på musikkprisutdeling

Celine Dion (bildet) og Cher skal opptre med sine største 90-tallshits under Billboard-prisutdeling denne måneden.

Celine Dion (bildet) og Cher skal opptre med sine største 90-tallshits under Billboard-prisutdeling denne måneden.

Dion (49) trår til på scenen med «Titanic»-storhiten My Heart Will Go On, i anledning 20-årsjubileet for filmen. Men ordene i sangen har fått ekstra betydning for Dion, som mistet ektemannen i januar i fjor.

LES OGSÅ: Naboer raser mot Piknik I Parken.


— Denne sangen betyr mye for meg, og har spilt en enorm rolle i min karriere, uttaler Céline Dion om den Oscar- og Grammy-vinnende balladen, som listetoppet i samtlige land etter filmpremieren. I Norge lå den 10 uker på topps på VG-listen tidlig i 1998.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Allerede er det kjent at Cher (70) omsider skal få Billboards Ikon-pris, og vil fremføre «Believe» på det TV-sendte showet. Låten som var to uker på førsteplass på VG-listen i 1999, toppet listene i en rekke land og vant Grammy-pris. Believe var svært tidlig ute med auto-tune som vokaleffekt, mens teksten handler om å ha troen på seg selv.

LES OGSÅ: Protesterer mot Trump med musikalsk ikonografi.

Passende nok for den blivende Ikon-prisvinneren, som har solgt mer enn 100 millioner album verden over, og som kan notere seg en nummer 1-singel i hvert eneste tiår fra 1960 til 2010. Ifølge Billboard var Cher første artist til å oppnå dette.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Cher sier hun føler seg beæret over å motta prisen, og at hun går på scenen for å feire sin kjærlighet til musikken sammen med fansen.


— Å ha sett så mange sterke artister, særlige kvinnelige artister, dukke opp og innta sin plass i historien opp gjennom årene har vært utrolig, heter det fra legenden.

LES OGSÅ: Muse teaser nytt materiale.

(©NTB)


ANNONCE