Nyhet

Lover ny musikk senere i år

James Blake hviler ikke på laurbærene - ett år etter utgivelsen av «The Colour In Anything» lover han ny musikk i løpet av de neste månedene.

James Blake hviler ikke på laurbærene - ett år etter utgivelsen av The Colour In Anything lover han ny musikk i løpet av de neste månedene.

I et nytt intervju med The Fader i forkant av hans opptreden på FORM Arcosanti Festival forteller Blake om det nye materialet han forventer å slippe i løpet av sommeren.

— Jeg har noe ny musikk, og jeg kommer til å slippe noe av det denne sommeren. Jeg har bare lagt låter, kommer det til å bli singler eller et nytt prosjekt? «I think I’ve probably got a few single tunes but I don’t know if they’re singles».


LES OGSÅ: Rockestjernen Chris Cornell er død.

Fjorårets albumutgivelse ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA - og havnet også på redaksjonens liste over årets beste album.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Den siste tiden har den britiske produsenten og crooneren samarbeidet med Frank Ocean på låta Godspeed og med Kendrick Lamar på ELEMENT.. Nylig ga han også ut musikkvideo til låta My Willing Heart med Hollywood-stjernen Natalie Portman i hovedrollen.


Se videoen over.


LES OGSÅ: James Blake på Piknik I Parken.

ANNONCE