Nyhet

Kickstarter sommervibbene

Bergensbandet Soft Ride nærmer seg slipp av sitt debutalbum, og sparker like godt sommeren i gang med singelen «The Sun In Her Eyes».

Bergensbandet Soft Ride nærmer seg slipp av sitt debutalbum, og sparker like godt sommeren i gang med singelen The Sun In Her Eyes.

Låta er spekket med sommerstemning fra tærne og ut i fingerspissen, med doble gitarer og harmonisk vestkyst-koring av Einar Kaupang fra Dig Deeper og Linn Frøkedal fra Misty Coast og The Megaphonic Thrift.

— Låta ble til våren 2015, mens det ble snudd noen brune og sett på «Smokey & The Bandit». Ganske ekte greier. Så ble den mekket ferdig i studio i Mølleparken. Vi tenkte at siden våren har meldt sin ankomst kunne det være fint å akkompagnere årstiden med litt doble gitarsoloer og generelt god stemning, sier vokalist Arne Håkon Tjelle (bildet) til GAFFA.


LES OGSÅ: LCD Soundsystem klar med to nye låter.

Vi spurte videre om singelen kunne ses på som en pekepinn for hvordan resten av plata blir.

— Slide-gitaren og de doble gitarsoloene er noe som går igjen. Så på et vis kan du si det. På en annen side skiller nok denne låten seg litt ut, ved at den antakelig er litt mer jolly enn de andre låtene. Softness er nok platas røde tråd. Vi gleder oss hvertfall til parkstemning, softness og jolly good times med denne gladlåta på høyttalerne.


Hør The Sun In Her Eyes her:

Debutalbumet til Soft Ride slippes 23. juni på Apollon Records.


LES OGSÅ: Stort intervju med Ida Jenshus.

ANNONCE