Nyhet

Håkan Hellström: «Jeg kommer til å være borte i noen år nå»

Sommerens turné kan se ut til å bli den siste på en god stund.

Sommerens turné kan se ut til å bli den siste på en god stund.

24. juni spiller mannen bak klassikere som Kom Igen Lena og Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg på Bergenhus Festning i Bergen før turen går videre til parken ved Vigelandsmuseet i Oslo dagen etter.

LES OGSÅ: ANMELDELSE: Håkan Hellström i Oslo Spektrum.


Nå kan det se ut som at dette, og de andre konsertene han skal spille i sommer, blir de eneste mulighetene til å få sett ham på scenen på en stund.

Den populære svenske musikeren har nemlig uttalt følgende: 

— Jeg kommer til å være borte i noen år nå. Jeg kommer ikke tilbake neste år, og jeg kommer nok ikke tilbake året etter det. Det er derfor vi gjør denne ekstra turneen i sommer, så alle som ikke kom på konsert i fjor skal kunne se oss, sier han til SvD.


Artikkelen fortsetter under videoen.

De siste årene har Hellström tatt steget opp på de aller største scenene i Norden, og satt nye rekorder. I fjor sommer gjorde han blant annet to konserter på Ullevi Stadion i Göteborg hvor mer enn 70.000 mennesker så ham spille begge kvelder.


LES OGSÅ: Håkan Hellström hylles med egen utstilling.

Men på spørsmål om sommerens turné er en avskjed, er hans svar tydelig:

— Det er ingen avskjed, men det tar litt tid å gjøre nye låter, og jeg tror det er bra om det tar litt tid. Se på Henrik Berggrens skive, den tok 14 år, og hvor bra ble ikke den? Jo lengre tid, jo bedre plate.


ANNONCE