Nyhet

Frontmannen i Queens Of The Stone Age har laget musikk til ny film

Josh Homme har laget soundtracket til en ny film, «In The Fade».

Josh Homme har laget soundtracket til en ny film, «In The Fade».

Queens Of The Stone Age-frontmannen har laget musikken til en ny film. Filmen heter «In The Fade» og hadde premiere på Cannes Film Festival denne uka. Som Variety skriver, er den regissert av Fatih Akin.

LES OGSÅ: «Rutinert oppvisning med en Josh Homme i godt lynne».


Akin forteller magasinet at hun sendte QOTSA-frontannen en tidlig versjon av filmen og at han ringte tilbake med en gang og var interessert.

— Vi ringte hverandre kanskje fire eller fem ganger og sendte ti e-poster frem og tilbake – og så var musikken klar. Det var en veldig ukomplisert, rask og fin prosess, forteller hun. 

Artikkelen fortsetter under videoen.

Nytt album fra QOTSA kommer snart


Det er ikke det eneste Queens Of The Stone Age-frontmannen har drevet med i det siste. Bandet lastet for en måneds tid siden opp et mystisk bilde på Twitter, Facebook og bandets offisielle hjemmeside, hvor man ser bokstaven Q og meldingen «coming twentyfive». Man begynte dermed å spekulere i om det kom til å komme et singel- eller albumslipp fra dem allerede 25. april.


LES OGSÅ: Slik blir det nye albumet til Queens Of The Stone Age.

Det gjorde det ikke, men rett før 25. april ble det publisert et bilde på Instagram som fortalte at albumet var ferdig mikset.

LES OGSÅ: Britisk presse hyller det norske bandet.


Josh Homme har denne uken også kommet med flere detlajer. Han beskriver albumet som «opptempo» og «risky», mens han også konstaterer at de har prøvd å lage deres «beste» hittil. Det skriver NME.

ANNONCE