Nyhet

Avlyser sin andre festivalopptreden på under én måned

Nok en gang oppgis «forsinkelser i produksjonen» som årsak for Frank Oceans kansellering.

Nok en gang oppgis «forsinkelser i produksjonen» som årsak for Frank Oceans kansellering.

Ifølge Pitchfork er det denne gangen Hangout-festivalen i amerikanske Alabama som rammes, etter at Ocean i forrige uke hoppet av sin opptreden på Sasquatch-festivalen 26. mai, også den på hjemmebane i USA.

Alabama-festivalen går av stabelen allerede neste helg, og skulle vært Frank Oceans turnéstart på turneen som er planlagt å ta ham også til Europa.


LES OGSÅ: Frank Ocean debuterte som fotograf for Vogue.

Her skal han etter planen stå på scenen på de britiske Lovebox- og Parklife-festivalene, så vel som Primavera i Barcelona og hele tre skandinaviske datoer, ifølge Pitchfork:

9. juni på Northside i Århus i Danmark, 10.-12- august på Way Out West i Göteborg og 11.–13. august på Flow Festival i finske Helsinki.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Frank Ocean dukket opp på Øya for sin første norgeskonsert i 2012, og da gikk han av etter å ha gjort fire låter på scenen sittende på en krakk. Da hadde han uken før avlyst en USA-konsert på to timers varsel.


LES OGSÅ: Ny norsk festival med nye navn på plakaten.

Året etter Øya tok Hovefestivalen sjansen på å booke Ocean – som dukket opp og leverte en konsertopplevelse VG kalte en «praktdemonstrasjon» og Dagbladet «fabelaktig», mens P3 ga sekser og konstaterte «kom, ble vant».

Her i GAFFA var vi litt mer lunken - og ga konserten tre stjerner.


(©NTB)

ANNONCE