Nyhet

Albumaktuelle Slowdive bekreftet til norsk festival

Bandet som i dag slapp sitt nye selvtitulerte album er klar for sommerens Slottsfjell.

Bandet som i dag slapp sitt nye selvtitulerte album er klar for sommerens Slottsfjell.

De britiske veteranene i Slowdive fikk masse oppmerksomhet da de i 2014 annonserte at de skulle gjenforenes og spille konserter igjen, for første gang etter at bandet gikk i oppløsning i 1995. Bandet var en del av det legendariske plateselskapet Creation Records sammen med navn som My Bloody Valentine og Ride.

LES OGSÅ: Ble remixet av Kygo og fikk 80 millioner visninger på YouTube.


I dag slapp bandet sitt første album siden Pygmalion i 1995 - og kan samtidig bekrefte at de i tillegg til sin tidligere annonserte opptreden på Pstereo i Trondheim også vil gjeste sommerens Slottsfjell i Tønsberg denne sommeren.

— Det er utrolig stas å få besøk av Slowdive i sommer. Jeg kan ikke forestille meg noe mer sommerlig enn å stå i skinnende sol og høre på skikkelig bra shoegaze. Det nye albumet fra bandet som ble sluppet i dag er vidunderlig bra, og får meg til å glede meg enda mer, sier Sarah Wynona Sortland i Slottsfjell til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I tillegg til Slowdive er bandet Strange Hellos fra Bergen bekreftet til festivalen i dag.


LES OGSÅ: LCD Soundsystem klar med to nye låter.


Slottsfjell arrangeres 12. til 15. juli med artister som Prodigy, Paramore, Gucci Mane, G-Eazy, Dagny, Gabrielle, Veronica Maggio, Astrid S, Julie Bergan, Tove Lo, The Hives, Mac Miller og AURORA på programmet.

Festivalpass kjøper du her.

ANNONCE