Nyhet

A Tribe Called Quest avlyser Roskilde

Festivalen har heldigvis fått på plass en erstatter allerede.

Festivalen har heldigvis fått på plass en erstatter allerede.

I dag ble det kjent at A Tribe Called Quest (bildet) dessverre må avlyse sin opptreden på Roskilde Festival til sommeren.

LES OGSÅ: Roskilde Festival med årets siste artistslipp og komplett spilleplan.


Gruppen, som er et av hiphop-gullalderens største navn og en av headlinerne til festivalen, har avlyst en rekke planlagte konserter i Europa. Det går dermed utover opptredenen i Danmark.

Avlysningen skyldes at Q-Tip nylig har pådratt seg en skulderskade og skal opereres, og han har fått beskjed av legen om å holde seg i ro.

LES OGSÅ: Jobber med nytt filmprosjekt.


Roskilde har heldigvis fått på plass en erstatter allerede, som plaster på såret: En annen rap-veteran, Ice Cube, vil spille sin første konsert på Roskilde Festival noensinne. Samtidig er det blitt plass til den nylig gjenforente hiphop-trioen Digable Planets i programmet.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Bookerne til Roskilde har jobbet på spreng den siste til for å finne en erstatter til Orange Scene. Valget falt altså på den legendariske Los Angeles-rapperen, som de heldigvis greide å overtale til å fly til Danmark for en sjelden europeisk konsert.

LES OGSÅ: Roskilde Festival med genialt svar til kritisk billettkjøper på Facebook.

Roskilde Festival arrangeres i dagene 24. juni - 1. juli. Billettsalget til den danske festivalen er allerede i gang, og du kan selvsagt sikre deg festivalpasset via GAFFA LIVE.


ANNONCE