Nyhet

Været satte en stopper for Alan Walkers konsert på Tysnesfest i natt

Fansen måtte dra skuffet hjem.

Fansen måtte dra skuffet hjem.

Den siste konserten på festivalen Tysnesfest med det unge stjerneskuddet Alan Walker (bildet) måtte avlyses på grunn av de ekstreme værforholdene i vestlandsbygden, skriver Bergensavisen.

— Vi valgte å stoppe konserten da vinden tok til i styrke. Dette var en helsevurdering der vi ikke hadde noe valg, uttalte sikkerhetssjef på Tysnesfest, Bjarte Erstad, til avisen natt til søndag.


LES OGSÅ: Green Day-vokalisten klar med ny supergruppe.

Ifølge Bergens Tidende skal fans av artisten ha reagert med skuffelse i sosiale medier etter avlysningen.

Store navn på plakaten


Tysnesfest gikk av stabelen denne uka med artisten som Daniel Kvammen, Highasakite, Turbonegro, Amy MacDonald og Janove på plakaten. Det store trekkplasteret for festivalens siste dag var Alan Walker, men konserten ble avlyst bare minutter før artisten bak megahiten Faded skulle ut på scenen.

Walker la ut følgende melding på Instagram:

 

Tysnes! Jeg og mitt crew hadde gledet oss veldig til å endelig få spille på hjemmebane. Det var derfor utrolig trist at festivalen måtte kansellere vår avslutningskonsert ikveld på grunn av ekstreme værforhold. Håper vi sees en annen gang, @tysnesfest // Because of extreme weather conditions, Tysnesfest had to cancel our headlinershow tonight. Hope to be back soon!


A post shared by Alan Walker (@alanwalkermusic) on

I bildeteksten skriver han blant annet at både han og crewet hadde gledet seg til å spille på hjemmebane. «Utrolig trist at festivalen måtte kansellere vår avslutningskonsert i kveld på grunn av ekstreme værforhold».


Hør Faded under.

LES OGSÅ: Hiphop-stjernen kan risikere 44 år i fengsel.


ANNONCE