Nyhet

Senker farten for Håkan Hellström

I Göteborg tas det spesielle hensyn når den forlkekjære artisten skal spille på Nya Ullevi.

I fjor omkom en mann som ble påkjørt av trikken i forbindelse med en Håkan Hellström-konsert på Ullevi-arenaen i Göteborg. Foran helgens to konserter velger trafikkselskapet å sette ned hastigheten.

Håkan Hellström avslutter sin sommerturné «Rullande Åska» på Ullevi den 28. og 29. juli, og trikkene vil kjøre saktere forbi begge dager, melder TT.

LES OGSÅ: Håkan Hellström avlyser i Oslo.


Det vil også bli såkalte trafikkverter rundt på området ved arenaen og tilliggende holdeplasser, mens trikkeførerne selv formanes til forsiktighet.

— Nå håper vi også at våre kunder respekterer de gjeldende trafikkregler, sier pressetalsperson Gunilla Wicktor på Västtrafik til P4 Göteborg.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Billettene til «Rullande Åska»-avslutningen i Hellströms hjemby, på det som var hans første sommerturné på fire år, ble utsolgt allerede i november i fjor. De avrunder en i alt 24 konserter lang turné, og Håkan Hellström la mandag ut følgende hilsen til hjemmefansen:

— Nå er det på tide. Hver kveld som jeg har tatt steget ut på scenen, så har jeg i siste sekund fått stoppet meg selv fra å vræle «Halloj göteeeebooorrg!". Og nå, til sist, slipper jeg å dempe den impulsen, skrev artisten på Facebook , der han også ser videre frem.


LES OGSÅ: Nå blir livet hans en operaforestilling.

— Det blir fint og logisk å sette punktum hjemme. Eller er det kommategn som skal settes. Sånn er det. Reisen fortsetter etter neste lørdag. Don't know where, don't know when.

(©NTB)


ANNONCE