Nyhet

Nå starter Green Day-vokalisten ny supergruppe sammen med Tim Armstrong

Billie Joe Armstrong og Tim Armstrong går sammen med Joey Armstrong og Rey Armstrong om gruppen med det opplagte navnet The Armstrongs.

Billie Joe Armstrong (bildet) og Tim Armstrong går sammen med Joey Armstrong og Rey Armstrong om gruppen med det opplagte navnet The Armstrongs.

Det skriver Alternative Press. Joey Armstrong er Green Day-frontmannens sønn, og spiller også i bandet SWMRS, mens Rey Armstrong er nevøen til Rancids Tim Armstrong.

LES OGSÅ: Stort intervju med Lorde.


Første utgivelse fra gruppa er låta If There Was Ever A Time.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Supergruppen spilte inn den tre minutter lange låta for den Green Day-produserte dokumentarfilmen «Turn It Around: The Story Of East Bay Punk», som fokuserer på California-spillestedet 924 Gilman hvor Green Day, Operation Ivy og Rancid startet sine karrierer.

LES OGSÅ: Får kritikk for å ha gjennomført festivalkonsert etter dødsulykke.

Green Day er for tiden ute på en turné i kjølvannet av fjorårets albumutgivelsen Revolution Radio, som har støtt på flere problemer. Tidligere denne måneden måtte bandet blant annet avlyse en planlagt konsertopptreden i Glasgow grunnet ekstreme værforhold, og i forrige uke fikk bandet kritikk for å ha gjennomført en festivalkonsert i Spania etter en dødsulykke i forkant av konserten.


I januar opptrådte Green Day i Oslo Spektrum. Du kan lese vår anmeldelse av konserten her.

ANNONCE