Nyhet

Myndighetene nekter ham å spille

Popidolet Justin Bieber får ikke opptre i Fastlands-Kina. Myndighetene begrunner det med at canadieren har oppført seg dårlig.

Popidolet Justin Bieber får ikke opptre i Fastlands-Kina. Myndighetene begrunner det med at canadieren har oppført seg dårlig.

Superstjernen legger i senere i år ut på en lengre Asia-tur som del av den pågående turneen «Purpose World Tour». Det er planlagt ett stopp i Kina, i Hongkong, men mange Bieber-fans har reagert på at han ikke kommer til de store byene på fastlandet.

LES OGSÅ: Dette er tidenes mest spilte låt på strømmetjenestene.


På nettsidene sine skriver kulturmyndighetene i Beijing at de finner det nødvendig å utestenge artisten for å «rense» scenekunsten i landet.

— Justin Bieber er en begavet sanger, men han er også en kontroversiell, ung utenlandsk sanger, skriver myndighetene i et svar til en Bieber-fan som lurte på hvorfor artisten ikke kom til Beijing.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Så vidt vi kjenner til, har han en rekke ganger stått bak dårlig oppførsel, både på fritiden og under en tidligere opptreden i Kina, som førte til misnøye blant publikum, heter det i svaret. Det utdypes ikke konkret hvilken oppførsel som har ført til avgjørelsen.

LES OGSÅ: Se Linkin Parks siste opptreden med Chester Bennington.


Da Bieber var i Beijing under sin Believe-turne i 2013 skapte han forundring da et bilde viste at han ble båret opp på Den kinesiske mur av to livvakter.

(©NTB)

ANNONCE