Nyhet

Kristin Asbjørnsen klar med løfterik singel

«Promise» er tittelen på første singel ut fra den norske artistens kommende nye album «Traces Of You», der hun går videre med musikken fra fjorårets bestillingsverk.

Promise er tittelen på første singel ut fra den norske artistens kommende nye album Traces Of You, der hun går videre med musikken fra fjorårets bestillingsverk.

Der laget hun musikk som en sangsyklus som kretset rundt tap, livsavtrykk og kjærlighetens omdannelser, heter det om albumet som slippes i januar neste år på Global Sonics.

LES OGSÅ: Nå blir livet hans en operaforestilling.


Bestillingsverket ble skrevet for Global Oslo Music, i samarbeid med Asbjørnsens gitarist gjennom en årrekke, Olav Torget. Premiere var i fjor på Cafeteatret, fulgt av turnering med musikken der gitarer, vestafrikansk kora og stemmer var vevd sammen i et lyrisk lydlandskap, med avtrykk både av vestafrikansk musikk, visesang og kontemplativ, nordisk jazz.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Kristin Asbjørnsens forrige utgivelse var 2013s spiritualplate I'll Meet You In The Morning. I høst er hun ute med to ulike trioformater og spiller.

(©NTB)

ANNONCE