Nyhet

Queens Of The Stone Age kaller Donald Trump ”en brekningsfremkallende, fascistisk klovnepenis”

Rockebandet går hardt ut mot den nye presidenten via Instagram.

Queens Of The Stone Age, som har lovet å gi ut et nytt album i 2017, har grepet til tastaturet og skrevet følgende om den amerikanske presidenten Donald Trump:

”Denne mannen er en overfladisk, udugelig, multi-konkurserklært, narsissist, sneversynt, ute på tur, objektifiserende, brekningsfremkallende, fascistisk klovnepenis.”

Det fremgår av bandets Instagram-profil:

Det er spesielt den nye loven om å i fire måneder forby immigranter og flyktninger fra syv land i Midtøsten og Afrika å komme til USA som har fyrt opp det amerikanske bandet. Loven er, ifølge Trump, et forsøk på å stoppe terrorister fra å komme inn i landet.

Det amerikanske rockebandet er langt fra de første til å vise sin utilfredshet med Trump. I forrige uke uttalte den republikanske politikeren Newt Grinch at Madonna burde arresteres, etter at hun under en kvinnedemonstrasjon i Washington D.C. sa at hun hadde overveid å sprenge Det Hvite Hus i luften.

Flere andre stjerner innenfor musikkens verden har gitt uttrykk for hva de mener om presidenten, blant annet Grimes, Sia, John Legend og Rihanna. Sistnevnte kalte nylig Donald Trump "et umoralsk svin".

Ingen republikanske politikere har så langt kommentert bandets kontroversielle uttalelser.

Mens vi venter på nytt album spiller vi hiten No One Knows:

ANNONCE