Nyhet

Manageren til 3 Doors Down forklarer hvorfor bandet valgte å spille for Donald Trump

Rockebandet går mot strømmen.

Det amerikanske rockebandet 3 Doors Down var det eneste rockebandet som spilte under Donald Trumps innsettelseskonsert under tittelen "Make America Great Again! Welcome Celebration!" i natt norsk tid ved Lincoln Memorial i Washington. Bandet manager har nå forklart hvorfor bandet takket ja til invitasjonen.

Til tross for at Trump har vært meget upopulær blant mange av de helt store, kjente band og artister og hadde store vansker med å finne store navn til å spille under konserten, valgte 3 Doors Down likevel å spille under den 45. amerikanske presidentens innsettelseskonsert i går. Du kan lese mer om Trumps manglene popularitet hos stjernene her og her.

Angus Vail, manager for 3 Doors Down, forklarer overfor Vice at det ikke er noe som heter dårlig omtale, og fortsetter:


— Når man kommer til det punktet at man har vært inne i rocken i 16 år, og en hel masse mennesker blir sinte på én på Twitter, er det som om det er bra for oss. Jo flere liberale som blir sinte over det, desto mer blir vi verdsatt av en hel masse konservative.

Manageren, som selv sier han er Obama-tilhenger, forteller at medlemmene i bandet har forskjellige politiske meninger, men at de tidligere også har spilt ved George W. Bush sin innsettelseskonsert og derfor naturligvis er på konservatives radar.

Selv om det har svirret rykter om at Kanye West skulle opptre, kom det nylig frem at den nye presidenten ikke hadde invitert rapperen, fordi hans musikk ikke er "tradisjonell amerikansk".


I da blir Donald Trump offisielt tatt i ed som USAs 45. president under en seremoni foran kongressbygningen The Capitol.

ANNONCE