Nyhet

Se den nye musikkvideoen til Katy Perry

'Chained To The Rhythm' ble streamet 20 millioner ganger i løpet av den første uken etter slipp. Nå har Katy Perry sluppet musikkvideo til låta.

En moderne tendens i popmusikken virker å være at det ikke må bli for statisk, og at det derfor alltid skal arbeides mot nye samarbeid for å skape noe nytt og annerledes. Dette kunne også se ut til å være Katy Perrys intensjon da hun valgte å samarbeide med ingen ringere enn Bob Marleys barnebarn Skip Marley og sendte ut singelen Chained To The Rhythm for noen uker siden.

I løpet av den første uken singelen var ute ble den ifølge plateselskapet Capitol streamet over 20 millioner ganger bare på Spotify - og i går slapp endelig superstjerna den visuelle siden til låta i form av en musikkvideo.

Videoen ble filmet over tre dager i januar i Six Flags Magic Mountain, og videoen ble regissert av Grammy-vinner Matthew Cullen som tidligere har jobbet med Jay Z og Beck i tillegg til Perrys tidligere musikkvideoer til hit-låtene Dark Horse og California Gurls.


Her kan du se musikkvideoen til Chained To The Rhythm:

ANNONCE