Nyhet

Samarbeider med noen av de beste låtskriverne og produsentene i Norden

Emelie Hollow har allerede blitt listet på P3 med singlene 'Breathe' og 'Save Me'. Vil den nye singelen som slippes i dag, 'Like I Love You', bli en hit?

De siste månedene har Emelie Hollow (bildet) reist Norden rundt og skrevet musikk med flere forskjellige skandinaviske låtskrivere og produsenter. Et resultat av dette er den første av flere kommende singler, Like I Love You, som slippes i dag.

Låta markerer, ifølge plateselskapet Universal, en ny start på det neste kapittelet for Emelie og er skrevet i samarbeid med svenske Dhani Lennevald (Lykke Li) og Carl Falk (Demi Lovato, One Direction, Nicki Minaj, Ariana Grande).

Carl Falk og Dhani Lennevald står også bak produksjonen Like I Love You.


Like I Love You er veldig annerledes enn det jeg har gitt ut før, men det er utrolig gøy å få vise en mer kunstnerisk og liken side av musikken min, uttaler Hollow overfor GAFFA i dag.

Emelie Hollow signerte platekontrakt med Universal Music Norge etter sin audition i talent- og streamingkonkurransen The Stream på TV2. Tidligere er hun blitt listet på P3 med låtene Breathe og Save Me.

Den nye singelen er ute på alle strømmetjenester i dag.


Se en teaser-video til Like I Love You her:

ANNONCE