Nyhet

Ryan Adams gjør sin første norske festivalkonsert i sommer

Singer/songwriteren er klar for Øyafestivalen.

Øyafestivalen har lovet nye slipp hver dag den kommende uka, og mange vil nok bli svært begeistret over å få høre at Ryan Adams (bildet) er klar for sommerens festival.

— Det går unna på Øya-kontoret og nå slipper vi nye navn hver dag i ei hel uke. Vi starter med Ryan Adams og lover varierte artistslipp i dagene som kommer. 17. februar slipper Ryan Adams albumet Prisoner, og låtene vi har hørt lover svært godt for en herlig konsert i Tøyenparken. Dette blir første gang han spiller festival i Norge, skriver pressetalsmann Jonas Prangerød i en pressemelding i dag.

Ryan Adams var nylig i Norge for å møte pressen og gjøre en lukket intimkonsert på Krøsset i Oslo. Dette er garantert en kjærkommen nyhet til alle de som ikke fikk mulighet til å oppleve konserten gjennom konkurransene til plateselskapet Universal.


Fra tidligere av har festivalen blant annet sikret seg navn som Lana Del Rey, Pixies, John Olav Nilsen & Nordsjøen, The XX, Lars Vaular - og overraskende nok Vazelina Bilopphøggers som ble annonsert tidligere denne uka.

Øyafestivalen arrangeres i dagene 8. til 12. august i Tøyenparken.

Festivalpasset kan du kjøpe via GAFFA LIVE.

ANNONCE