Nyhet

Kommer Liam Gallagher til å spille sjeldne Oasis-låter på Bergenfest?

Ryktene sier at det terpes på 20 år gamle låter før den tidligere Oasis-frontmannen skal spille i Bergen denne sommeren.

Musikkstjernen, stilikonet og sinnataggen Liam Gallagher (bildet) kommer muligens til å spille rikelig med Oasis-materiale på sommerens Bergenskonsert under Bergenfest.

Grunnen? Å ta innesvingen på broen Noel, ifølge NME sine kilder.

Selv om brødreparets kjekling tidligere helst har kommet britisk musikkpresse til gode, er det kanskje på tide at det også gir fansen noe, spesielt når det kan resultere i at låtmateriale som ikke er blitt spilt på 20 år kommer frem i lyset igjen.

For i august er det nettopp 20 år siden Oasis tredje album Be Here Now kom ut, og det er visstnok dette låtmaterialet Gallagher har terpet på den siste tiden. Flere av låtene har ikke blitt spilt live siden platen kom ut i 1997. Ifølge NMEs kilder har han også brukt mye tid på å spille musikk fra sideprosjektet Beady Eye og mer obskure B-sides.

Gallagher-broren er også godt i gang med sin kommende solodebut, som nok også kommer til å bli en sentral del av konserten onsdag 14. juni. Ryktene har det til at første singel kan komme allerede i neste måned.

Foruten det tidligere Liam Gallagher skal også The Verve-sanger Richard Ashcroft spille på festivalen i sommer, så det blir litt av en britpop-fest på festivalens åpningsdag.

Bergenfest 2017 arrangeres onsdag 14. juni til lørdag 17. juni. Festivalpass og dagspass til alle dagene på Bergenfest er nå i salg - og du fikser som alltid billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.

ANNONCE