Nyhet

Katy Perry samarbeider med Bob Marleys barnebarn på ny singel

Se den første videoen til singelen 'Chained To The Rhythm' her!

En moderne tendens i popmusikken virker å være at det ikke må bli for statisk, og at det derfor alltid skal arbeides mot nye samarbeid for å skape noe nytt og annerledes. Dette virker også å være Katy Perrys intensjon når hun har valgt å samarbeide med ingen ringere enn Bob Marleys barnebarn Skip Marley og sendt ut singelen Chained To The Rhythm i dag.

Låta er skrevet i samarbeid med produsenten Max Martin og Sia, og tar for seg den mildt sagt turbulente politiske perioden vi er inne i, og som har definert USA i det siste.

Teksten fremstår derfor som et opprop til menigmann og kvinne om å ta stilling til sitt eget liv: "Aren’t you lonely, up there in utopia, where nothing will ever be enough, happily numb", og senere: "Are we tone deaf, keep sweeping it under the mat, thought we could do better than that”. Det legges tilsynelatende enda mer fyr på bålet til anti-Trump-bølgen, og Skip Marley er heller ikke redd for å oppfordre til revolusjon: "Up in your high place, liars, time is ticking for the empire".


Det spekuleres i om Katy Perry vil fremføre Chained To The Rhythm i forbindelse med søndagens Grammy-utdeling.

Her kan du se den første musikkvideoen til låta:


ANNONCE