Nyhet

Ga bort hjemløses billetter til sjefens datter

GAFFA.no - alt om musikk.

Frelsesarmeen i Australia er i hardt vær etter at topplederens datter fikk to billetter øremerket hjemløse fans til en Paul McCartney-konsert.

Det var en lokal Beatles-fan som skjenket syv billetter til Paul McCartneys konsert i Melbourne 5. desember til Frelsesarmeen i Australia. Han ville de skulle finne frem til en håndfull hjemløse, som skulle få «dele magien» når eks-Beatlen spilte i Melbourne for første gang på 23 år, ifølge The Age.

LES OGSÅ: Stort intervju med Bruce Dickinson.


I stedet ble den glade giver, selv på plass på konserten, forbløffet da et velkledd par inntok to av setene. Enda mer så da han oppdaget at den ene var datter av en Frelsesarmé-topp.

— Min donasjon ble misbrukt, sier Chris McDonald, som hadde spart i et år for å kjøpe billettene, til avisen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Frelsesarmeen forsvarer seg på sin side med at to hjemløse returnerte sine billetter kort tid før konsertstart, og at man til tross for en ringerunde slet med å finne andre hjemløse eller frivillige hjelpere som kunne overta plassene. Derfor gav armeens senter for hjemløse billettene til en tidligere kollega, som altså var topplederens datter.

LES OGSÅ: Shakira avbryter verdensturné.


Nå lover den australske Frelsesarmeen at Chris McDonald skal få tilbakebetalt pengene for alle syv billetter, melder NME.

— Vi gjør feil noen ganger, sier major Brendan Nottle, som påpeker at konsertbilletter ikke er det hjemløse trenger mest, og at man «vil lære av situasjonen». McDonald uttaler ifølge The Guardian at han fremdeles støtter Frelsesarmeen.

(©NTB)


ANNONCE