Nyhet

Slik hedret David Lynch den avdøde rockestjernen Bowie i siste episode av «Twin Peaks»

GAFFA.no - alt om musikk.

Ved hjelp av arkivopptak fra 1992-filmen «Twin Peaks - Fire Walk With Me», gjorde avdøde David Bowie en gjesteopptreden i søndagens episode av seriens tredje sesong.

I de første episodene av den tredje sesongen av «Twin Peaks» som for tiden sendes på HBO Nordic kom det flere referanser til FBI-agenten Phillip Jeffries, spilt av David Bowie (bildet) i filmen «Twin Peaks - Fire Walk With Me».

Dermed dukket spekulasjonene opp om Bowie, som gikk bort i januar 2016, også ville dukke opp i den nye serien. Regissør David Lynch hadde blant annet gjort opptak til sesongen så tidlig som i 2015.


LES OGSÅ: Dukker Bowie opp i «Twin Peaks»?.

I episoden som ble tilgjengelig for amerikanske seere i går - og som ligger ute på HBO Nordic nå - kom endelig svaret.

Ved hjelp av arkivopptak gjorde nemlig Bowie en reprise av 1992-rollen i en sekvens der Gordon Cole (spilt av David Lynch) forteller om drømmene sine til FBI-kollega Albert Rosenfield. Episoden var også dedisert til Bowie.


Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


«Twin Peaks»-skuespiller Harry Goaz avslørte allerede i fjor at David Lynch hadde vært i kontakt med Bowie for å snakke om en mulig gjesterolle i den nye serien, før rockelegendens bortgang.

Se et klipp fra Bowies originale opptreden i «Twin Peaks»-universet under.


LES OGSÅ: Anmeldelse av PJ Harvey i Oslo Spektrum.

ANNONCE