Nyhet

Rolling Stones-gitaristen forberedte seg på å ta farvel med familien

GAFFA.no - alt om musikk.

Ronnie Wood (70) fortalte i helgen at han er operert for lungekreft og var forberedt på å ta farvel med familien.

I et eksklusivt intervju med Event-magasinet til The Mail on Sunday forteller han for første gang om sykdommen. Seksbarnsfaren sluttet å røyke en uke før hans tvillingjenter ble født i mai fjor.

— Jeg hadde denne tanken i hodet etter at jeg sluttet å røyke for et år siden: «Hvordan kan jeg ha kommet meg gjennom 50 år med kjederøyking – og resten av alle de dårlige vanene mine – uten at det ikke skjer noe der inne?»


LES OGSÅ: Slik gikk det da 12-åringen var på turné med Korn.

Som tenkt, så gjort. 70-åringen tok turen til legen som hans bandkamerater Mick Jagger, Keith Richards og Charlie Watts bruker, ba om en grundigere undersøkelse enn vanlig og fikk påvist kreft i den venstre lungen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Uansett hva som skjedde, var han fast bestemt på at han ikke ville bli behandlet med cellegift.


— Den bajonetten ville jeg ikke ha i kroppen min, sier han og legger til at det også hadde noe med hans velkjente hårmanke å gjøre.


— Men først og fremst ville jeg ikke miste håret mitt. Dette håret skal ingen steder. En uke senere kom de tilbake med nyheten om at kreften ikke hadde spredd seg, og jeg sa: «La oss få det ut nå.» Like før jeg lukket øynene før operasjonen, så jeg på legen og sa: «La kampen begynne».

LES OGSÅ: Nå kan du bestemme hvem som skal få spille på Øya.

Wood sier han føler seg frisk nå, men skal inn til undersøkelse hver tredje måned.


Neste måned legger Rolling Stones ut på europaturne. De skal spille både i Stockholm og København, men Oslo står foreløpig ikke på turnélista.

(©NTB)

ANNONCE