Nyhet

Politiet mener han drepte fordi han ble tatt for å være homofil

GAFFA.no - alt om musikk.

Hip-hop-veteranen Kidd Creole (57) knivdrepte en hjemløs mann i New York i raseri fordi han trodde mannen hadde tatt ham for å være homofil, mener politiet.

Statsadvokat Mark Dahl sier 57-åringen var på vei til jobb i Midtown på Manhattan like før midnatt mandag da han støtte på 55 år gamle John Jolly som spurte ham «hvordan går det?»

LES OGSÅ: Nå er dette tidenes mest sette video på YouTube.


Dahl sier Kidd Creole (nummer tre fra venstre i bildet), som egentlig heter Nathaniel Glover, trodde Jolly hadde lagt an på ham og trodd han var homofil, noe som gjorde ham rasende.

Ifølge Glover gikk han videre, men trodde 55-åringen skulle til å rane ham da mannen kom bakfra og snakket til ham i en truende tone. De var bare 30 centimeter fra hverandre da Glover dro fram en biffkniv han hadde festet med en strikk til armen, og stakk den hjemløse mannen to ganger i brystet.

Kastet kniv i klokakkrist


Jolly tok en slurk av en ølboks etter knivstikkingen, men begynte å blø fra stikksårene og kollapset like etter. Glover dro på jobb, vasket blodet av hendene, men bestemte seg raskt for å dra hjem. Kniven kastet han ned i en kloakkrist.

LES OGSÅ: Festival evakuert på grunn av dårlig vær.

Nathaniel Glover var blant de opprinnelige medlemmene av 80-tallsgruppa Grandmaster Flash and The Furious Five. Gruppa er best kjent for låta The Message fra 1982. Gruppa ble dannet på slutten av 1970-tallet i New York-bydelen Bronx og ble i 2007 den første rapgruppa som fikk en plass på Rock and Roll Hall of Fame.


(©NTB)

ANNONCE