Nyhet

Ny musikkvideo fra Queens Of The Stone Age

GAFFA.no - alt om musikk.

Det amerikanske rockebandet flotter seg i ny musikkvideo - eksklusivt via Apple Music.

Queens Of The Stone Age (bildet) sitt etterlengtede syvende studioalbum Villains har fått lanseringsdato 25. august via Matador Records og Playground Music.

LES OGSÅ: Mistet jobben etter «Bængshot»-suksessen.


I forrige uke slapp bandet låta The Evil Has Landed, som fulgte opp den glimrende førstesingelen The Way You Used To - og økte fansens forventninger til fullengderen. Denne uka er det musikkvideoen til førstesingelen som gjelder.

Det amerikanske rockebandet har nemlig teamet opp med strømmetjenesten Apple Music om eksklusivt innhold når det kommer til lanseringen av den Jonas Åkerlund-regisserte musikkvideoen.

Videoen vil kun være tilgjengelig for Apple Music-abonnenter de første månedene.


Josh Homme sin idé

Musikkvideoen var ifølge plateselskapet Matador Records frontmann Josh Homme sin idé, og er regissert av Jonas Åkerlund, og produsert av Serial Pictures. På en eller annen måte klarte de å få tid og plass til alle kulisser, kostymeskift og intrikate danserutiner vi ser i The Way You Used To Do i løpet av bare en dag med filming i Los Angeles tidligere denne måneden.

— Dette er vår måte å hedre Cab Calloway og filmen «Hellzapoppin'». Jeg skjønner at det er litt mer enn noen er åpne for, men det er helt greit for meg. Der er døra! Dersom folk er sneversynte blir det bare mer plass på dansegulvet for de som er åpne for det. Det har vært ånden til Queens Of The Stone Age og rommet vi har jobbet for skape fra dag én, sier Homme i en kommentar.


LES OGSÅ: Elvis-feberen raser - enn så lenge.

Under kan du se en 90 sekunders smakebit fra videoen (via Apple Music).

Artikkelen fortsetter under videoen.

I et intervju med NME tidligere i sommer beskrev frontmannen det kommende albumet som både «opptempo» og «risky», mens han også konstaterte at bandet har prøvd å lage deres «beste» hittil.


p>

Det kommende albumet er for øvrig produsert av Mark Ronson, og bandet har tidligere annonsert en turné som blant annet tar dem innom København i Danmark 14. november.


Se alle turnédatoene her.

LES OGSÅ: Disse konsertene kan du ikke gå glipp av på Pstereo.

ANNONCE