Nyhet

Mener engelske band burde skamme seg

GAFFA.no - Alt om musikk!

Liam Gallagher er ikke imponert over tingenes tilstand.

Den tidligere Oasis-vokalisten er stadig vekk ute og promoterer sitt kommende debutalbum som soloartist, As You Were. Under et nylig intervju med Noisey kom han med følgende kraftsalve om sine kollegaer på den britiske musikkscenen:

— Britiske band burde skamme seg over dritten de gir ut!


LES OGSÅ: Fortsetter å tease en Oasis-gjenforening.

Selv om Gallagher ikke ønsket å nevne spesifikke band eller artister, mener han at for mange gir ut slapp musikk, og «står med en fot i popmusikken og én i gitarmusikken, og prøver å se hvor de treffer».

— De er der med jævla keyboards og fløyter og dritt. Hvis du skal lage «gitarmusikk», må du ha med en gitar på skiva, fortsetter Gallagher.


Artikkelen fortsetter under videoen.

De siste månedene har vært preget av mange uttalelser fra Liam Gallagher, som blant annet har vekslet mellom å mobbe sin bror Noel Gallagher for å varme opp for U2 - samtidig som han stadig uttaler at han håper på å gjenforenes med broren i gamlebandet Oasis.


LES OGSÅ: Våt start på Øya.

Både Liam og Noel har planer om albumslipp i 2017. Liam Gallaghers første soloalbum As You Were slippes 6. oktober, mens Noel Gallagher's High Flying Birds' album slippes en drøy måned senere - 9. november.

ANNONCE