Nyhet

Full (vinyl)forvirring

GAFFA.no - alt om musikk.

Om du er keen på å høre Queens Of The Stone Age sitt kommende album før utgivelsesdatoen neste uke, anbefales det å kjøpe Gordis debutalbum på vinyl...

Fans av Gordi har de siste dagene gått ut via Reddit for å klage over at B-siden på vinylutgaven av den australske artistens debutalbum Reservoir ikke inneholder de rette låtene - men heller låter fra Queens Of The Stone Age sitt kommende album Villains. Det skriver blant annet Pitchfork.

LES OGSÅ: — B***h, jeg kan gjøre hva jeg vil.


I en uttalelse bekrefter Chris Swanson i Secretly Group, som også omfavner artistens plateselskap Jagjaguwar, at feilen hadde skjedd under pressingen av vinylalbumet. 

— Dette er en defekt vi jobber med å løse så raskt som mulig. Det er ikke første gang at noe slikt som dette skjer, men vi håper det er siste gang, sier han til Pitchfork.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Også Gordi har delt en uttalelse med nettmagasinet. Der skriver hun spøkefullt at hun selvsagt var klar over at det amerikanske rockebandet skulle ut med en ny plate omtrent samtidig som henne, og for at Josh Homme & co ikke skulle «stjele all oppmerksomheten» tok hun like så godt med «en bunke med deres låter» på albumet.


— Jeg forventer at lytterne enten ikke kommer til å merke noe, eller at de vil sette pris på den dynamiske forandringen underveis, skriver hun videre.

LES OGSÅ: Norsk 16-åring signerer platekontrakt.

ANNONCE