Nyhet

Familien får bestemme om Carpool Karaoke med avdøde Bennington sendes

GAFFA.no - Alt om musikk.

James Corden sier at familien til den avdøde Linkin Park-sangeren Chester Bennington må avgjøre om karaokeinnslaget med ham skal sendes.

Bennington spilte inn en episode av «Carpool Karaoke: The Series», som hadde sendestart denne uken på Apple Music med Corden som produksjonsleder.

— Vi vil forholde oss til dette på den måten som familien hans eller folkene som var involvert i denne episoden ønsker at det skal gjøres. Vi vil trå så varsomt som mulig, lovet Corden – som kalte det «en tragedie», ifølge BBC Newsbeat.


LES OGSÅ: Linkin Park-vokalisten er død.

Bennington (41) tok sitt eget liv i juli, etter blant annet å ha uttalt til BBC noen måneder i forkant at «det er virkelig vanskelig, virkelig forvirrende og virkelig trist. Noen ganger føles det som om livet tester deg».

— Takk skal du ha, lyder det på Twitter fra enken Talinda Bennington, med adresse til Corden og seriemakerne. Ingen avgjørelse er foreløpig tatt, melder BBC videre. Det var AP som først brakte nyheten.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Bennington medvirket i «Carpool Karaoke: The Series» i selskap med bandkollegene fra Linkin Park samt «Hangover»-skuespiller Ken Jeong.


LES OGSÅ: Det Øya-aktuelle bandet hinter om Stones-samarbeid.

Mens første episode av «Carpool Karaoke: The Series» ble vist på Apple Music denne uken, er det også klart at segmentet vil fortsette som del av CBS-serien «The Late Late Show with James Corden».

(©NTB)


ANNONCE