Nyhet

Erna Solberg fikk klager fra den populære artisten etter denne bildedelingen

GAFFA.no - alt om musikk.

Erna Solberg har posert med mange store artister den siste tiden - men Alan Walker ønsker definitivt ikke å bli knyttet til Høyre i den pågående valgkampen.

En bildedeling på Høyre sine Facebook- og Instagram-profiler har skapt trøbbel i dag. Det melder nettstedet 730.no. Etter at statsminister Erna Solberg poserte med den bergenske EDM-stjernen Alan Walker under åpningen av et fabrikkanlegg på Karmøy, og delte bildet som sponset innlegg i sosiale medier, har artist og management reagert.

LES OGSÅ: Trenger hjelp til å huske sine egne tekster.


Til nettstedet uttalte manager Gunnar Greve mandag at han skulle ta kontakt med partiet - og at hverken han eller artisten hadde godtatt denne type bruk.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Skjermdump av det aktuelle bildet (via 730.no).

— Selv om det aldri var vår intensjon å få det til å se ut som Alan Walker gir politisk støtte til Høyre, respekterer vi selvfølgelig hans ønske om å ikke blir forbundet et parti eller en politiker, og fjerner derfor denne posten, uttaler Høyres generalsekretær John Ragnar Aarseth overfor 730.no i kveld.

LES OGSÅ: Følte seg «seksualisert» etter famøs opptreden.


Den norske statsministeren er slett ikke fremmed for å posere med store popstjerner. Under G20-toppmøtet i forrige måned poserte verdensstjerner som Ellie Goulding og Shakira sammen med Erna Solberg.

ANNONCE