Nyhet

— B***h, jeg kan gjøre hva jeg vil

GAFFA.no - alt om musikk.

Kiss-bassisten viser ingen anger etter at han prøvde å sikre seg opphavsretten til rocka håndtegn tidligere i sommer.

Gene Simmons (bildet) hadde ifølge The Hollywood Reporter søkt patent på det såkalte djeveltegnet via The US Patent and Trademark Office. Bassisten hevdet at han fant opp en egen versjon av håndtegnet, som stort sett brukes av både artister og publikum innenfor rock og metal, allerede i 1974.

Det hele ble møtt med en blanding av latterliggjøring og kritikk - ikke minst fra kona til avdøde Dio, rockevokalisten som ofte får æren for å ha tatt i bruk det gjenkjennelige tegnet innen rocken.

LES OGSÅ: Nominert til prestisjetung pris.

I et nytt intervju med Windsor Star tar den frittalende rockestjernen bladet fra munnen når det kommer til kritikken.

— Jeg angrer ikke på noe. Våkn opp hver dag og la samvittigheten være din guide. Visste du at jeg eier pengesekk-logoen? Jeg eier alle slags ting. Jeg har rettighetene til ordet «motion picture». Alle som synes det er teit; det teiteste jeg har gjort er å ta på sminke og høyere hæler enn din mor. Folk sa: «Du kan ikke gjøre det». B***h, jeg kan gjøre hva jeg vil.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Gene Simmons og Kiss gjestet Oslo Spektrum tidligere i år. Vår anmelder tildelte konserten fire stjerner og meldte om en underholdende opptreden fra de aldrende rockerne.

— Ikoner eller parodier på seg selv? Sannheten er at Kiss er begge deler. De er et fullstendig latterlig, men likevel et utrolig innflytelsesrikt band. De har alltid satt gitarforsterkerne til elleve, og de ber ikke om unnskyldning for dette. Dette var tidvis et genuint og klassisk show. Det var proft og velspilt, og vokalprestasjonene var egentlig rimelig imponerende fra samtlige bandmedlemmer - med unntak av litt rusk hos Stanley.

LES OGSÅ: Norsk 16-åring signerer platekontrakt.

ANNONCE