Nyhet

Avlyste – gjør det godt igjen med nytt PR-stunt

GAFFA.no - alt om musikk.

Selv om Justin Bieber sviktet fansen og avlyste resten av sin «Purpose»-verdensturné fordi han ville ha «en bærekraftig karriere», så har Belieberne noe å trøste seg med i hans fravær.

De trenger ikke måtte gå på en av Biebers konserter for å få tak i nye «Stadium Merch»-plagg fra kolleksjonen hans – de blir tilgjengelig på Hennes & Mauritz fra 7. september. Det skriver Justin Bieber selv i en Twitter-melding , retvitret av H&M, ifølge Billboard.

LES OGSÅ: «Apatisk popstjerne blottet for entusiasme».


Det later til å være snakk om streetwear med store, S-formede logoer, fra T-skjorter og sweatshirts til bukser og hettegensere. Klærne fås også kjøpt på et eget nettsted.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Nå jubler fansen på sosiale medier med hashtagen#stadiummerch. De skriver blant annet «mine bønner er blitt hørt», «RIP bankkontoen min», «det beste som kunne skje meg» – mens atter andre svarer Bieber med påminnelsen «du gjorde ikke stadionturneer».

H&M begynte å selge andre av «Purpose»-plaggene i fjor – og enkelte av dem er på salg, ifølge nettstedet til kleskjeden.

LES OGSÅ: Trekker artistene sine fra festival - dagen før avspark.


Bieber begynte turneen i mars 2016, og den tok ham verden rundt, inklusive Norge i september i fjor. Siste konsert ble i England i juli. Senere samme måned meldte Bieber at han avlyste de siste 14 konsertene, som var i USA, Canada, Japan, Filippinene og Singapore.

(©NTB)

ANNONCE