Nyhet

Avlyser konserter etter sex-anklager

Nå ser det ut til at fansen begynner å svikte r&b-sangeren.

Nå ser det ut til at fansen begynner å svikte r&b-sangeren.

Etter at R. Kelly (bildet) i forrige måned ble anklaget gjennom en artikkel på Buzzfeed for å holde unge kvinner fanget som del av en sex-kult, har problemene tårnet seg opp for r&b-sangeren. Nå melder Billboard at en rekke konserter på «After Party»-turnéen i USA har blitt kansellert.

LES OGSÅ: Sammenligner Chris Martin med Shakespeare.


Den første konserten etter at anklagene ble fremlagt skal ifølge TMZ ha vært svært lite besøkt, og nå er de planlagte konsertene i New Orleans, Baton Rogue og Dallas kansellert - angivelig grunnet dårlig billettsalg.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Det er ikke første gang R. Kelly havner i negativt søkelys. Tidligere i år ble han saksøkt for å ha ødelagt et ekteskap. I 2002 nektet han for at han var mannen som urinerte på en jente i en sex-tape. Og senere samme år ble han ifølge NME siktet for befatning med barnepornografi.

LES OGSÅ: Spotify blir trolig børsnotert i år

Han ble frifunnet for disse anklagene i 2007, men har likevel opplevd massive protester i forbindelse med konserter og festivalopptredener de senere år. Det spørs om ikke fansen har fått nok etter de siste anklagene rundt sangeren.


ANNONCE