Nyhet

Nå kan du lytte til stjernespekket soundtrack via en pose chips

Musikalsk snacks, anyone?

Musikalsk snacks, anyone?

Vi har tidligere skrevet om sko som har innebygde effektpedaler for gitarister, men vi hadde aldri trodd vi skulle skrive om en chips-pose som også fungerer som musikkspiller.

Men nå gjør vi altså det.


LES OGSÅ: Lanserer sko med innebygd effektpedal.

Stuntet er det, ifølge Billboard, Marvel og snacks-produsenten Frito-Lay som står bak. I forbindelse med promoteringskampanjen til filmen «Guardians Of The Galaxy Vol. 2» er det sluppet en Doritos-pose på det amerikanske markedet som også kan spille av filmens stjernespekkede soundtrack bestående av nostalgiske hits.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Soundtracket består blant annet av låter fra Fleetwood Mac, Sam Cooke, Cat Stevens og Electric Light Orchestra. David Hasselhoff har dessuten lagt vokal på låta Guardians Inferno - skrevet av filmens regissør James Gunn.

Lydsporet til den første filmen i den litt utradisjonelle superhelt-franchisen ble et av årets mest solgte album i 2014, ifølge Consequence Of Sound.


LES OGSÅ: Veksten i musikkbransjen fortsetter.

De spesielle Doritos-posene kan kjøpes via Amazon fra og med fredag denne uken. «Guardians Of The Galaxy Vol. 2» har norgespremiere i dag.


LES OGSÅ: Band får nyoppdaget insekt oppkalt etter seg.

ANNONCE