Nyhet

Har allerede booket to hovednavn til festival i 2020

...og det er ikke Pink Floyd.

...og det er ikke Pink Floyd.

Ingen skal beskylde organisatorene bak den store engelske festivalen Glastonbury for å ligge på latsiden. I et nytt intervju med eFestivals bekrefter Emily Eavis at to hovednavn allerede er booket til festivalen tre år frem i tid.

I 2020 markeres også at det er 50 år siden festivalen så dagens lys.


LES OGSÅ: Glastonbury med stort programslipp.

Det er alltid interessant å få et innblikk i hvor tidlig store navn bookes inn til de største europeiske festivalene. Og selv om Eavis ikke avslører hvem som er klare for Glastonbury 2020, bekrefter hun at det ikke er snakk om en Pink Floyd-gjenforening.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Sommerens utgave av Glastonbury kan skilte med de tre hovednavnene Radiohead, Foo Fighters og Ed Sheeran - i tillegg til fine navn som Katy Perry, The XX, Biffy Clyro, The National, Royal Blood, Lorde, Stormzy, Father John Misty, Barry Gibb, Chic, Alt-J, Solange, Craig David, Haim og Phoenix lenger ned på plakaten.


LES OGSÅ: Vurderer å trekke seg tilbake fra musikken.


Festivalen arrangeres 21. - 26. juni og er som alltid helt utsolgt.

Heldigvis kan flere av artistene oppleves på norske scener denne sommeren også. Father John Misty gjester festivalen Piknik I Parken i Oslo, The XX er et av hovednavnene til Øyafestivalen og Alt-J skal spille på Pstereo i Trondheim - for å nevne noen.

ANNONCE