Nyhet

Drømmesamarbeid for Lana Del Rey

Pitchfork melder at Fleetwood Mac-sangerinnen Stevie Nicks dukker opp på Lana Del Reys kommende album «Lust For Life».

Pitchfork melder at Fleetwood Mac-sangerinnen Stevie Nicks dukker opp på det kommende albumet til Lana Del Rey (bildet).

Dog er det lite som er røpet om samarbeidet på albumet Lust For Life som ennå ikke har fått en offisiell lanseringsdato. Lana Del Rey spiller på et fåtall utvalgte festivaler denne sommeren - inkludert Øyafestivalen i Norge - så vi regner med at det er ute før den tid.

LES OGSÅ: Øyafestivalen med nytt navn på plakaten.


Nyheten om at Nicks blir med på albumet kommer etter at vi har fått høre om høyprofilerte samarbeid med The Weeknd og Sean Lennon.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I slutten av forrige måned gikk Stevie Nicks for øvrig ut med et lite stikk til The Weeknd som hun mente brukte for mange stygge ord i tekstene sine.

— Han har nesten for mye talent. Men om jeg hadde møtt ham hadde jeg nok sagt noe sånt som «du synger ord om igjen og om igjen som jeg hadde foretrukket at du ikke brukte. Jeg synes det er unødvendig. Likevel, og selv om jeg synes mange av låtene dine er super-dirty, liker jeg dem også veldig godt. Så jeg lar det gå», sa hun blant annet under et intervju med Q Magazine.

LES OGSÅ: Lana Del Rey samarbeider med svenske.


Vi satser på at det har vært god stemning og mye kjærleik i studio under innspillingen av Lust For Life - både for Lana, The Weeknd og Stevie Nicks.

LES OGSÅ: Kurt Cobain blir korsfestet i Father John Mistys nye musikkvideo.


ANNONCE