Nyhet

Den suksessfulle artisten holdt kjæresten og legningen hemmelig i nesten 40 år

73 år gammel bestemte Barry Manilow seg for å stå fram som homofil, etter å ha holdt privatlivet hemmelig gjennom en lang og suksessrik karriere.

73 år gammel bestemte Barry Manilow seg for å stå fram som homofil, etter å ha holdt privatlivet hemmelig gjennom en lang og suksessrik karriere.

— Jeg er så privat. Det har jeg alltid vært, sier han i et stort intervju med kjendisbladet People , som han inviterte hjem til seg for å snakke ut – og fotografere Manilow og managerektemannen hans, Garry Kief.

De har vært sammen siden 1978, fire år etter Manilows store gjennombrudd med hitlåten Mandy, som ble fulgt av klassikere som Looks Like We Made It, Copacabana (At the Copa) og Can’t Smile Without You.


LES OGSÅ: Den norske artisten står frem som bifil i ny musikkvideo.

Barry Manilow sier at han alltid har vært nølende med å diskutere det 39 år lange forholdet offentlig, så vel som å komme ut av skapet. Da paret giftet seg på eiendommen sin i Palm Springs i 2015, skapte det overskrifter – til tross for at de forsøkte å holde det vekk fra offentligheten.

— Jeg trodde det ville skuffe dem (fansen) om de visste at jeg var homofil. Så jeg sa aldri noe, sier Manilow, som i etterkant er svært takknemlig for reaksjonene som fulgte.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Da de fant ut at jeg og Garry var sammen, var de kjempeglade. Reaksjonen var så vakker – med fremmede som kommenterte "så flott for dere", sier han til People.


LES OGSÅ: Roskilde Festival med genialt svar til sinna billettkjøper.

21. april slipper Barry Manilow albumet This Is My Town: Songs Of New York.

(©NTB)


ANNONCE