Nyhet

Se hele Bon Ivers '22, A Million'-pressekonferanse fra hjembyen Eau Claire

GAFFAs Rune-Leander Mikkelsen var på plass da Justin Vernon møtte verdenspressen forrige måned.

I begynnelsen av forrige måned inviterte Bon Ivers front- og bakmann Justin Vernon en håndfull av verdens journalister hjem til sin private eiendom, The Oxbow Hotel i hjembyen Eau Claire, Wisconsin, for å stille spørsmål og lytte til Bon Ivers tredje album 22, A Million

Nå har Vernon lastet opp hele den halvannen time lange pressekonferansen på YouTube. GAFFAs Rune-Leander Mikkelsen var blant journalistene som deltok på pressekonferansen og han spurte blant annet Vernon om den kreative prosessen bak albumet:

— Jeg måtte rett og slett bare prøve på noe nytt - ingen akustisk gitar. I stedet lekte jeg mye med lyder gjennom min OP1-sampler. Det var utrolig vanskelig for meg da jeg alltid har funnet det relativt lett å skrive låter med gitaren som utgangspunkt. Jeg føler også at jeg har hvisket mine personlige navlebeskuende problemer ut på de to første albumene - på det nye albumet føler for første gang at jeg faktisk roper opp om ting i et bredere perspektiv. Jeg vokste opp som kristen, men det betyr ikke at du ikke kan stille spørsmål om livet - disse spørsmålene har vært mitt utgangspunkt for det nye albumet.

Du kan lese resten av intervjuet her.

22, A Million ble sluppet 30. september og ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.

Bon Iver spiller i Oslo Spektrum 29. januar 2017.

Her kan du se hele pressekonferansen:

ANNONCE