Nyhet

Dead Or Alive-frontmann Pete Burns er død

Dead Or Alive var kjent for den store hiten 'You Spin Me Round (Like A Record)' utgitt i 1985.

Pete Burns fra popgruppen Dead Or Alive er død i en alder av 57 år grunnet hjertestopp.

Dead Or Alive ble kjent i 1985 med deres store hit You Spin Me Round (Like A Record). De hadde flere hits i løpet av 80-årene men populariteten dalte på 90-tallet. Gruppen ga ut syv album, senest Fragile i 2000. Etter denne gikk Pete Burns solo uten den store suksessen.

Burns var spesielt kjent for sin androgyne look og kledde seg ofte i kjoler og med langt hår og sminke. I 2006 deltok han i kjendisutgaven av Big Brother hvor han endte på en femteplass.


En uttalelse fra hans partner Michael Simpson, hans ekskone Lynne Corlett og hans manager og tidligere bandmedlem Steve Coy lyder som følger, ifølge The Guardian:

"Hans familie og venner er knust over tapet av vår helt spesielle stjerne. Han var en sann visjonær, en vakker og talentfull sjel og vil bli savnet av alle dem som elsket og satte pris på alt han var, og alle de fantastiske minnene han har gitt oss."

Tross tallrike forsøk lykkes det aldri for Burns å oppnå den samme suksessen i sin solokarriere som den Dead Or Alive hadde. Hans siste singel Never Marry An Icon ble utgitt i 2010.


Lytt til Dead Or Alive-hiten You Spin Me Round (Like A Record) her:

ANNONCE