Nyhet

Starter det nye året med punk- og stonerrock-turné

Stavanger-bandet Hold Fast legger ut på turné med danske Bersærk - med tre konserter i Norge og tre i Danmark.

Stavanger-punkbandet Hold Fast (bildet) starter nyåret med en turné sammen med det danske bandet Bersærk. Sammen skal de spille på tre steder i Norge og tre steder i Danmark i januar og februar.

— Vi fikk en direkte henvendelse fra Morten Kristensen i det danske bookingselskapet Tråd Booking. Han lurte på om vi kunne få et samarbeid på nyåret og dette var noe vi med en gang kicka på. Slik ble vi også kjent med bandet, forteller Hold Fast-gitarist Krister Stabenfeldt til GAFFA.

Punk er Hold Fast sitt domene, men selv om de ikke har for vane å turnere med stonerrock-band, kommer det raskt frem at Krister Stabenfeldt liker musikken til Bersærk:

— Det er fett. Det er et litt annerledes band enn det vi er vant med å spille med, men det gjør ingenting. Det virker som det er ok folk og det har mye å si hvis man skal turnere sammen.

Turneèn starter på Alladin Scene i Kristiansand 26. januar og skal så videre til Krøsset i Oslo og Sort og Blå Scene i Porsgrunn, før de begynner på tre danske datoer i begynnelsen av februar. 

— Det blir kanonfett! Vi har spilt i Kristiansand og Oslo før, men ikke på de venuene. Porsgrunn har vi aldri spilt før, så det var digg å få til.

Her kan du se alle turnédatoene til Hold Fast og Bersærk:

26.01 Alladin Scene, Kristiansand
27.01 Krøsset, Oslo
28.01 Sort og Blå Scene, Porsgrunn
02.02 Gimle, Roskilde
03.02 Fermaten, Herning
04.02 Templet, Lyngby

Hør Hold Fasts debutalbum fra 2015 her:

ANNONCE