Nyhet

Kunstnerisk galskap i ny musikkvideo fra Tromsø-bandet The Modern Times

The Modern Times har allerede blitt booket til Trondheim Calling og by:Larm neste år. Nå korter bandet ned ventetiden til albumslippet i januar med en ny musikkvideo.

Tromsø-bandet The Modern Times (bildet) har allerede blitt booket inn til Trondheim Calling og by:Larm til vinteren, og det er mange som er spente på debutalbumet This Is The Modern Times som slippes 27. januar.

Nå korter rockebandet, som henter inspirasjon fra band som Television, Pixies og The Strokes, ned ventetiden med en ny musikkvideo til låta Keyholes & Birds.

I en pressemelding utsendt via plateselskapet Drabant skriver bandet følgende om hvordan musikkvideoen ble til:

"Musikkvideoen er spilt inn i ærverdige Mack-stuene. Mack-stuene er Ludwig Markus Mack’s familiehjem fra 1890. Det ser ut som et britisk kongehus fra 1800-tallet plassert i bakgården i Muségata i Tromsø.

Det ligger svært mye historie bak veggene i Mack-stuene, og det er virkelig en skjult skatt i Tromsø. Vi føler oss beæret over å få være det første bandet til å vise fram lokalene i vår musikkvideo. Det er egentlig helt utrolig at ingen har kommet på ideen om å bruke dette lokalet før.

Ideen kom til under et band-vorspiel der vi inviterte Nikolai Schirmer, hvor vi så på en rekke musikkvideoer til inspirasjon. Videre tenkte hvordan vi kan produsere en film på best mulig måte med aparatet vi har rundt oss i Tromsø. Vi kom fort fram til at vi vil skyte videoen i Mack-stuene med en karismatisk statist som skuespiller, og med dansere som klarer å visualisere den kunstneriske galskapen vi ville fremme.

Vi har alltid hatt en stor DIY-ånd i bandet. Magnus (vokal) lager artwork, Terje (bass) tar bilder og lager videoer, og denne videoen har vi produsert selv sammen med vår gode venn Nikolai Schirmer. Erik Nilsson er musiker og "kollega", og passer helt perfekt til denne rollen. Vi har også med fire svært talentfulle dansere fra MDD-linja på Kongsbakken VGS.

Vi er jo veldig glade i øl, spesielt Mack, så hva er vel kulere enn å spille inn musikkvideo i Mack-lokalene?"

Musikkvideoen til Keyholes & Birds ser du her:

ANNONCE