Nyhet

Ingen typiske pop-refreng fra Don Wild

Den bergensbaserte gruppen er ute med den fine singelen 'Letter' i dag.

Don Wild, bestående av låtskriver og frontmann Eivind Vilnes, trommis Jarle Håland, bassist Andreas Schnitler Naustdal og gitarist Mats Halvorsen, har spilt sammen i to år og har det siste året sluppet en rekke fine singler. End Of The World og Superpowers kom i begynnelsen av året og ble begge anbefalt av Urørt. Mute kom på forsommeren, og i dag slipper bandet låta Letter.

— I en låtskrivers verden er det ofte en logisk tråd i arrangement og melodi, men med denne låta var ikke alt like logisk som vanlig. Her måtte vi tenke i nye baner. Refrenget er ikke et typisk pop-refreng med enkle korte "hooks". Refrenget gir heller lytteren en vals som ikke følger det typiske 123-mønsteret. Vi er litt for blinde til å forstå hva vi har gjort i studio for å uttrykke hvordan denne låta har blitt til, men en ting er i hvert fall helt sikkert. Når vi fremfører låta live så er det lidenskapelig, uttaler låtskriver og vokalist Eivind Vilnes til GAFFA.

Gutta har ingen planer om å gi ut album med det første, men vil heller fokusere på singelformatet - og har til nå lykkes godt med akkurat den strategien.

Du kan høre Letter her:

ANNONCE