Nyhet

Hør ny smakebit fra Nelly's Crush sitt kommende debutalbum

Gruppen som er frontet av Nelly Marie Hansen og Karoline Garfjell er klare med den finfine singelen 'Undertow'.

Karoline Garfjell og Nelly Marie Hansen fronter gruppen Nelly's Crush som tidligere i dag slapp den finfine singelen Undertow. Låta er produsert av bandet selv og mikset av Erlend Mokkelbust (Montée, Bow To Each Other, Jonas Alaska) og er den andre smakebiten fra debutalbumet som slippes neste år.

Undertow følger opp singelen Get Off som ble sluppet tidligere i høst.

— Karoline var egentlig tatt med som korist på Undertow, men hennes tolkning var rett og slett for bra til at hun bare skulle være bakgrunnssanger. Hun gir Nelly's Crush noe vakkert og sart som skinner i lydbildet vårt, hun er alltid strålende blid og alltid sent ute, så det var helt naturlig at hun ble en del av gjengen, uttaler Nelly Marie Hansen i en pressemelding.


Garfjell, opprinnelig fra Lyngseidet i Troms, holder til i Oslo sammen med Hansen og resten av bandet. Hun har tidligere deltatt i Idol og flørtet med elektronika i delfinalen til Melodi Grand Pric i 2010 med låta Tokyo Nights skrevet av Aggie "Frost" Peterson.

Hun forteller om inspirasjonen til låta:

— Jeg er egentlig et sommermenneske. Det er en voldsom kontrast mellom den endeløse energien man får av at sola står på himmelen tjuefire timer i døgnet i sommermånedene, og det stummende mørket som mørketida kommer med. Det kan være litt deprimerende, for å være ærlig. Til tross for det, savner jeg nord. Det er noe med det forførende mørket som alltid lokker. Undertow for meg handler om å akseptere at man også har disse sinnsstemningene, og bruke dem til å lage noe vakkert.


Her kan du høre Undertow:

Nelly's Crush spiller på Jæger i Oslo 3. desember.


ANNONCE