Nyhet

Hør herlig ny singel fra Oslo-bandet KitFai

Låten har delvis blitt til som et resultat av søvnmangel.

Det Oslo-baserte bandet KitFai er klare med ny singel. In Every Way er en melodiøs, elegant poprockperle og har delvis blitt til som et resultat av mangel på søvn.

— Teksten til In Every Way kom som et resultat av søvnmangel, enkelt sagt. Litt mer spesifikt, så sprang ideen ut av følelsen av å være separert fra tid og rom når man sliter med å sove. At man eksisterer i sin egen lille boble, mens verden der ute går sin gang, i sitt eget tempo, uavhengig av en selv. Dette fører fort til at man tenker over – og overtenker – masse rart. En klassisk “hjernen er alene”-situasjon, med andre ord. Teksten er egentlig ganske mørk, og låta generelt har et tydelig melankolsk uttrykk, men ikke uten noen kontraster her og der, forteller bandet.

KitFai består av Bodil Kvangarsnes, Andreas Engeseth, Markus Lind Aase, Rein Blomquist og Arne Steinar Myrvang. De har fortsatt samarbeidet med produsent Thomas Wang, og singelen er spilt inn i Urban Sound Studios i Oslo, i likhet med EP-en Grip fra i fjor og singelen Down fra i sommer.

— Låta ble komponert med utgangspunkt i å prøve å lage noe som var enda litt mer over i pop-landskapet enn det soundet som er på EPe-n. Litt mindre hissige gitarer, og litt mer synth framme i lydbildet. Kanskje den låta av de vi hittil har gitt ut, som er mest ”rett på sak” (uten lange intro, og mellompartier for eksempel).

Hør låten her:

 

ANNONCE