Nyhet

Filmkomponisten Hans Zimmer gjester Norge i mai

Mannen som har laget musikken til filmer som 'Inception', 'Lion King' og 'Pirates Of The Caribbean' spiller med over 60 musikere i Telenor Arena.

Den tyske filmkomponisten Hans Zimmer gjester Norge 20. mai 2017 når han og hans store orkester på over 60 musikere går på scenen i Telenor Arena.

Konserten vil være delt i to deler. Den første vil bestå av komposisjoner fra Zimmers klassiske filmmusikk, inkludert stykker fra 'Gladiator', 'Lion King' og 'Pirates Of The Caribbean'. Andre del vil inneholde gjentolkninger av komposisjoner fra blant annet 'The Dark Knight'-trilogien og 'Inception' med gjesteopptredener fra artister innenfor rocken og popens verden.

Han Zimmer har skrevet musikk til over 120 filmer og er Hollywoods mest etterspurte filmkomponist, med en rekke priser og nominasjoner i bagasjen. Han er for tiden aktuell med musikken til BBC-serien 'Planet Earth II' og Netflix-serien 'The Crown'. Hans Zimmer har vunnet en Oscar for 'Interstellar', hvilket var hans tiende Oscar-nominering.

Om turnéen sier Zimmer selv:

— Å gjøre en konsertserie som denneer noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, og jeg er henrykt over å skyte serien i gang med konserter på vestkysten, besøke Australia og vende tilbake til Europa der vi hadde det fantastisk moro med å spille denne sommeren. Jeg er veldig spent på å samle mine talentfulle venner og gi publikum en opplevelse helt annerledes enn noen konsert de har vært på før.

Det er foreløpig ikke annonsert når billettsalget til konserten i Oslo starter.

ANNONCE