Nyhet

Blink-182 til Norge for første gang

Trioen gjester norsk festival i juni.

I forrige måned kunne arrangørene bak Tons Of Rock offentliggjøre de første bandene til neste års utgave av festivalen som arrangeres på Fredriksten Festning i Halden. I tillegg til de tre toppnavnene Emperor, Satyricon og Airbourne kunne det første slippet by på Candlemass, Sodom, Honningbarna, Avatar, Amaranthe, Taake og Spidergawd.

Noen uker senere fulgte Sabaton med på programmet.

Nå er det klart at festivalen får besøk av Blink-182 (bildet), som dermed spiller sin første konsert i Norge noensinne. Konserten med den amerikanske pop-punk-trioen finner sted i Halden 22. juni 2017.

Bandets legendariske trommeslager Travis Barker har hatt flyskrekk siden han overlevde et flykrasj på Columbia Airport i South Carolina i 2008 - men han lar det ikke stoppe ham fra å kunne komme til Halden og Tons Of Rock. ­

— Jeg skal kjøre båt i ti dager i forbindelse med turnéen, løpe halvannen time hver dag, og ta med meg et mobilt studio med trommer slik at jeg også kan spille et par timer om dagen, uttaler Barker i en pressemelding.

I sommer slapp Blink-182 albumet California, deres første uten gitarist og vokalist Tom DeLonge i besetningen. Vår anmelder ga albumet fire stjerner og mente det var det sterkeste trioen hadde produsert på nærmere 15 år.

Du kan lese vår anmeldelse av albumet her.

Tons Of Rock går av stabelen i Halden i perioden 22. - 24. juni 2017.

Billettsalget til festivalen er allerede startet.

ANNONCE