Nyhet

Medlemmer av Rage Against The Machine og Public Enemy danner supergruppe

Prophets Of Rage spiller deres første konsert i Hollywood 3. juni, ifølge Billboard.

Det blir ikke en fellesturné med Rage Against The Machine og Public Enemy slik vi tippet i går. I løpet av morgentimene har nemlig Billboard avslørt hva den mystiske nedtellingen på den nye nettsiden som hadde referanser til begge gruppene betyr; en ny supergruppe bestående av de tre musikerne i Rage Against The Machine og Public Enemys Chuck D og Cypress Hills B-Real.

Gruppen har tatt navnet Prophets Of Rage - opprinnelig tittelen på en Public Enemy-låt fra 1988 - og skal ifølge magasinet gjøre deres første konsert på Hollywood Palladium allerede 3. juni. En større sommerturné er under vurdering, meldes det også.

Det er ikke første gang de tre musikerne i Rage Against The Machine starter opp en gruppe uten vokalist Zach De La Rocha. I årene 2001-2007 ga gitarist Tom Morello, bassist Tim Commerford og trommis Brad Wilk ut tre album sammen med Soundgarden-vokalist Chris Cornell under navnet Audioslave.


Chuck D sto også på scenen med Rage Against The Machine i 1996 og samarbeidet med Tom Morello i forbindelse med Grammy-utdelingen i 2013, skriver Consequence Of Sound.

Det låter unektelig morsomt med et band som kan fremføre alle disse låtene, ikke sant?

ANNONCE