Nyhet

Gene Simmons beklager kontroversielle uttalelser om Prince

Kalte Princes død "patetisk" under intervju med Newsweek.

KISS-bassist og sanger Gene Simmons (bildet) har nå beklaget seg etter de kontroversielle uttalelsene om Princes død han kom med under et intervju med magasinet Newsweek. Her sa Simmons, etter først å ha rost Prince som artist, følgende:

"Men hvor patetisk er det ikke at han drepte seg selv. Ta ikke feil, det var det han gjorde. Langsomt, det innrømmer jeg ... Men det er hva stoff og alkohol er: En langsom død."

Uttalelsen førte til voldsom kritikk, og på Twitter skriver Simmons nå følgende: "Jeg fikk en masse bråk fra min familie grunnet min store munn igjen. Jeg beklager – jeg har en lang historie med å bli meget sint på hva narkotika gjør med familie og venner av avhengige. Jeg blir veldig sint på stoffmisbrukere på grunn av min erfaring med å dele scene med dem."


Prince døde plutselig 21. april, 57 år gammel. Han ble obdusert, men resultatene er ennå ikke offentliggjort. Det er dog kommet frem at han var i besittelse av smertestillende legemidler da han døde, og at han også var kontakt med leger bare dager før sin død.

Gene Simmons har som han selv sier vakt furore med skarpe uttalelser tidligere. I forrige måned havnet han blant annet i ordkrig med Ice Cube på Twitter etter negative uttalelser om innlemmelsen av hiphop-gruppa N.W.A. i Rock & Roll Hall Of Fame.

ANNONCE