Nyhet

Rockeikonet får sin egen statue i Los Angeles

Lemmy Kilmister gikk bort i desember. Nå reises det statue for Motörhead-legenden.

En statue av Lemmy Kilmister i størrelsesforholdet 1:1 blir i neste måned avduket på Rainbow Bar & Grill i Los Angeles. Det skriver Classic Rock Magazine.

Stedet var den britiske rockelegendens yndlingssted, hvor han ofte kunne observeres på spillemaskinene - og nå blir han foreviget på utestedet.

Den L.A.-baserte kunstneren og vennen av restauranten, Travis Moor, er blitt valgt ut til å lage den store bronsestatuen - noe som er muliggjort etter at venner og fans bidro til en kampanje med dette som mål.

24. august finner avdukingen sted når statuen installeres på stedets terasse- og barområde. Om resultatet sier Moore selv: "Fucking fantastic, - bare vent til dere ser det. Det er det beste prosjektet jeg noensinne har vært en del av".


"Lemmy var dedikert overfor oss - nå har vi sjansen til å si takk", tilføyer kampanjeansvarlig Kanton De Pena.

Moore arbeidet gratis på prosjektet og pengene som ble reist til ble utelukkende brukt til materialer. Overstående midler vil bli donert til kreftforskning.

Ian Kilmister, som var hans borgerlige navn, døde tilbake i desember etter en kort kamp mot kreft. Han fylte 70 år bare noen dager før han døde - og tre uker før bortgangen spilte han en av sine siste konserter med Motörhead foran 6.000 fans i Oslo Spektrum.


Her kan du se en av bandets siste musikkvideoer til fjorårets When The Sky Comes Looking For You:

ANNONCE