Nyhet

Sterke utenlandske navn til sommerens Skral Festival

Oslo-aktuell amerikansk rapper leder an i dagens slipp fra Grimstad-festivalen.

Skral Festival i Grimstad har for alvor rukket å bli en av de mest spennende festivalene her til lands. I forrige måned ble det avslørt at både Mark Ronson og Of Monsters And Men er blant sommerens headlinere, og i dag kan festivalen lette enda mer på sløret for årets program.

Dagens største nyhet er definitivt at Los Angeles-rapperen Anderson .Paak (bildet) blir å se på festivalen. Amerikaneren som gjestet på hele seks av låtene på Dr. Dres mye omtalte comebackalbum Compton i fjor slapp denne uken albumet Malibu (som virkelig kan anbefales).

Dr. Dres favorittrapper kommer til Skral Festival. Det gjør også kongolesiske Mbongwana Star og slovenske Gramatik, forteller daglig leder og bookingansvarlig i Skral Toffen Gunnufsen.

Han er tydelig fornøyd med å hente inn artister fra såpass forskjellige steder i verden.

— Det er tydelig at musikk reiser både fortere og lengre i disse dager, og vi er veldig stolte av å kunne bringe verden til Grimstad. Alle tre artistene har til felles at de lager veldig god stemning fra scenekanten.

Festivalen på Groos i Grimstad arrangeres 12. og 13. juli neste år. Det er også lagt opp til klubbprogram inne i byen på nattestid under festivalen.

I tillegg til sterke internasjonale navn som Mark Ronson, Of Monsters And Men og Anderson .Paak er det tidligere blitt bekreftet at både Ane Brun, Astrid S, Sondre Justad og Band Of Gold kommer til å opptre under festivalen denne sommeren.

Anderson .Paak spiller for øvrig også på Parkteatret i Oslo 16. februar.

Vi varmer opp med denne låta fra hans rykende ferske album:

ANNONCE