Nyhet

Det kommende albumet til Iggy Pop kan bli hans siste

Rockelegenden er usikker på om det kommer mer nytt fra ham etter neste måneds 'Post Pop Depression'.

I neste måned slipper Iggy Pop og Josh Homme - kjent fra Queens Of The Stone Age og Eagles Of Death Metal - albumet Post Pop Depression. Nyheten om samarbeidsalbumet slo ned som et lyn i forrige måned og kort tid senere ble det kjent at Iggy Pop skulle legge ut på turné med et backingband bestående av flere medlemmer av Queens Of The Stone Age og Arctic Monkeys.

Den stjernespekkede turnéen kommer innom både Danmark og Sverige i mai, men ingen konserter ble annonsert i Norge. Iggy Pop skal derimot gjøre regulære festivalopptredener på både Malakoff og Buktafestivalen i slutten av juli, men dette blir så vidt vi vet med et annet backingband.

Under et intervju med Beats 1 uttalte Iggy denne uka at det kommende albumet kan bli hans aller siste. Da han ble spurt om hva som kommer etter dette albumet svarte den 68 år gamle rockeren at han følte det snart var på tide å gi seg.


Selv om han ikke ville utelukke mer materiale sa han at magefølelse tilsa at dette blir hans siste albumutgivelse.

— For å skulle lage et ordentlig album må du virkelig gi alt. Energien er mer begrenset nå, men jeg blir kanskje overrasket, fortalte han Beats 1s Matt Wilkinson.

Se et utdrag fra intervjuet her:

ANNONCE